user_mobilelogo

Farah, permanent makeup artistElke moderne vrouw wil er graag op ieder moment van de dag perfect verzorgd uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up wel! Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, 's morgens uit bed stapt, door weer en wind loopt of zelfs tijdens een romantische film een traantje wegpinkt: uw permanente make-up blijf altijd op z'n plaats.

Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet 'kaal' want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaart u dagelijks veel tijd.

Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat een speciale huidvriendelijke pigmentvloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats te brengen zodat u er beter uit ziet.

Heeft u interesse in permanente make-up en wilt u graag geïnformeerd worden? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en gratis informatiegesprek. Wij beantwoorden dan uw vragen en leggen u exact uit hoe een behandeling gaat en wat het resultaat kan zijn!

Voor het zetten en aanbrengen van permanente make-up is een vergunning nodig. De Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) geeft deze vergunningen. Beautysalon Farah is GGD-gecertificeerd. Bekijk hier de vergunning.

Wenkbrauwen

Permanente makeup - WenkbrauwenDunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat natuurlijke wenkbrauwen ontstaan zoals alleen visagisten dat kunnen maken. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet.

Tarieven wenkbrauwen

 • Wenkbrauwen schaduw (klassieke) techniek € 350,-
 • Wenkbrauwen hairstroke techniek € 445,-

Alle permanente make-up behandelingen zijn inclusief 1 nabehandeling binnen 6 weken tot 3 maanden na de eerste behandeling.

 • 
Opfrisbehandeling wenkbrauwen € 185,- per uur

Opfrisbehandeling bestaat uit 1 behandeling. Alleen geldig wanneer u de permanente make-up bij ons heeft laten zetten. Anders in overleg.

 

 

Wenkbrauwen Microblading

Wenkbrauwen - Microblading
Wenkbrauwen - Microblading

Microblading is een semipermanente make-up methode om zeer natuurgetrouw, wenkbrauw haartjes na te bootsen. Bij deze methode wordt het pigment met een soort mesje manueel in de huid aangebracht. Hierdoor graveer je als het ware de haartjes in de huid. Haartje voor haartje wordt de gewenste wenkbrauw vorm zo opgebouwd.
Dit geeft een zeer natuurlijk effect en de haartjes zijn bijna niet van echt te onderscheiden.

Doordat het pigment niet zo diep in de huid wordt gebracht als een tatoeage, vervaagt de kleur in verloop van de tijd. Het resultaat van de behandeling is ongeveer 1 tot 2 jaar. Daarna kan het weer bijgewerkt worden.

Tarief microblading

 • Wenkbrauwen microblading € 450,- inclusief 1 nabehandeling.

Ogen

Permanente makeup - Eyeliner
Permanente makeup - Eyeliner

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht met het totale aangezicht. Altijd mooie ogen, zonder zorgen over uitgelopen make-up.

 

Tarieven ogen

 • Eyeliner boven € 185,-
 • Eyeliner onder € 185,-
 • Eyeliner boven en onder € 350,-

Alle permanente make-up behandelingen zijn inclusief 1 nabehandeling binnen 4 weken tot 3 maanden na de eerste behandeling.

 • Opfrisbehandeling eyeliner € 185,-
 per uur

Opfrisbehandeling bestaat uit 1 behandeling. Alleen geldig wanneer u de permanente make-up bij ons heeft laten zetten. Anders in overleg.

Lippen

Permanente makeup - LippenBij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft. Daarnaast is het mogelijk om uw lipliner in schaduweffect te laten verlopen of zelfs uw gehele lippen te pigmenteren waardoor u geen lipstick meer hoeft aan te brengen.

Tarieven lippen

 • Lipcontour € 350,-
 • Lippen inkleuren + lipliner € 650,-

Alle permanente make-up behandelingen zijn inclusief 1 nabehandeling binnen 6 weken tot 3 maanden na de eerste behandeling.

 • Opfrisbehandeling lipcontour € 185,- per uur

Opfrisbehandeling bestaat uit 1 behandeling. Alleen geldig wanneer u de permanente make-up bij ons heeft laten zetten. Anders in overleg. 

Tepelreconstructie (of -correctie)

Met tepelpigmentatie wordt de tepel gereconstrueerd of gecorrigeerd. Tepelreconstructie is de laatste stap bij een borstreconstructie na een borstkankeroperatie. Ook wanneer u ontevreden bent over de vorm, grootte of kleur van uw tepel, of wanneer u littekens wil camoufleren, kunt u bij Farah terecht.

Tarieven tepelreconstructie

De kosten van de behandeling worden bepaald na het intakegesprek.

Het behandelingsproces

Tijdens het aanbrengen van permanente make-up worden met kleine naalden pigmentstoffen onder de huid aangebracht. Hierdoor ontstaat een voor het leven blijvende vorm. Permanente make-up is niet geheel gevoelloos, maar wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Voordat u permanente make-up laat aanbrengen wordt u eerst gevraagd een toestemmingsformulier in te vullen. In dit toestemmingsformulier staat een aantal vragen over uw gezondheid. Het invullen van het toestemmingsformulier is voor uw eigen veiligheid. Bent u onder de 16 jaar dan moet uw wettige vertegenwoordiger het toestemmingsformulier tekenen en zich legitimeren.

Contra-indicaties

Tijdens het aanbrengen van permanente make-up mag u niet onder invloed van alcohol of drugs zijn. Ook indien u zwanger bent, wordt het aanbrengen van permanente make-up afgeraden. 24 uur voor de behandeling mag u geen aspirine, ibuprofen, naproxen, vitamine E en bloedverdunners (indien mogelijk) innemen. Paracetamol mag wel!

Wat moet ik thuis doen om de resultaten te bevorderen?

Een pas aangebrachte permanente make-up is vergelijkbaar met een schaafwond. De wond die door het aanbrengen van permanente make-up is ontstaan heeft tijd nodig en zorg om te genezen. Met een goede verzorging is de wond na circa 5 tot 7 dagen genezen. Gedurende de genezingstijd raden wij u aan om niet te zwemmen, niet in bad te gaan (douchen mag wel), niet te zonnebaden (ook niet onder de zonnebank) en geen gebruik te maken van de sauna en/of bubbelbad. Gebruik ook na de genezingstijd op uw permanente make-up altijd een hoge beschermingsfactor tijdens het zonnen.
Houd er rekening mee dat meteen na de behandeling de huid er gezwollen uit kan zien. De aangebrachte permanente make-up zal donkerder overkomen. Schrik hier niet van, de permanente make-up wordt minstens 50% lichter van kleur na het genezingsproces.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met Farah op.

T (078) 618 09 98
E info@beautysalonfarah.nl

Beautysalon Farah op Facebook en Instagram!

Beautysalon Farah heeft ook een eigen stekje op Facebook en op Instagram waar u zeer regelmatig nieuwtjes en foto's zult vinden:

 Beautysalon Farah op Facebook      Beautysalon Farah op Instagram

 

 

Beautysalon Farah
Callistolaan 23,
3318 JA Dordrecht
T (078) 618 09 98
E info@beautysalonfarah.nl